Startsida / Inlägg

Glöm wrapsemlan – här är korv med bröd-semlan

av vikado

Tisdagens stora snackis var att ett konditori i Stockholm valt att börja göra wrapsemlor för den som vill äta en semla i farten.

På onsdagsmorgonen bläddrare ägaren Mikael Ekman och bagarna på Ekmans konditori i Trollhättan igenom tidningen och fick en egen idé. Korv med bröd-semlan.

– Vi stod imorse och pratade om wrapsemlorna och så tänkte vi att vi skulle hitta på något eget roligt, säger han till Aftonbladet.

”Många tycker det är roligt”

Den har givetvis ”ketchup” och ”senap” på i form av en röd pikeringsgelé samt vaniljkräm. Och mottagandet har varit positivt.

– Det har gått jättebra, många tycker det är roligt. Det smakar ju som en vanlig semla men är lättare att äta, säger Mikael Ekman.

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB