Glöm wrapsemlan – här är korv med bröd-semlan

Bagarna på Ekmans konditori fick en egen idé när de hörde talas om wrapsemlan. Är det här den nya succén?

Foto: Ekmans konditori.
Foto: Ekmans konditori.

Tisdagens stora snackis var att ett konditori i Stockholm valt att börja göra wrapsemlor för den som vill äta en semla i farten.

På onsdagsmorgonen bläddrare ägaren Mikael Ekman och bagarna på Ekmans konditori i Trollhättan igenom tidningen och fick en egen idé. Korv med bröd-semlan.

– Vi stod imorse och pratade om wrapsemlorna och så tänkte vi att vi skulle hitta på något eget roligt, säger han till Aftonbladet.

”Många tycker det är roligt”

Den har givetvis ”ketchup” och ”senap” på i form av en röd pikeringsgelé samt vaniljkräm. Och mottagandet har varit positivt.

– Det har gått jättebra, många tycker det är roligt. Det smakar ju som en vanlig semla men är lättare att äta, säger Mikael Ekman.

  • Tjänstgörande redaktör: Ehsan Fadakar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Håkan Andreasson
  • Sajtchef: Andreas Aspegren
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB